• Birgit Hald

Salon: Livet i og omkring Mariakirken på Vesterbro


Torsdag den 17. September 2015 kl 18 – 20.

Mariakirken ligger på Istedgade på Vesterbro i København og blev indviet 31. maj 1909.

Mariakirken er ikke mindst kendt for Mariatjenesten, der er en samtaletjeneste og værested for de mest udsatte i vores samfund – psykisk syge, stofbrugere og migranter. Mariatjenesten ledes af kirkens præst hjulpet af de mange frivillige omkring dette arbejde.

Else Marie Ougaard er uddannet socialpædagog og har arbejdet med narkomaner i Københavns amt i perioden 1980 – 1999.

Fra 1999 har Else Marie været frivillig hjælper i Mariatjenesten, hun er en blændende formidler, og hun vil, ud over at fortælle om Mariakirkens spændende historie, også give os indsigt i et liv på skyggesiden, vi ikke kan forestille os, men også et arbejde der er så omfattende og berigende, trods brugernes dårlige odds.

Et foredrag i særklasse, og der er kun plads til 16 personer, så det er først til mølle princip.

Pris kr. 100,00 incl. kaffe og brød.

Tilmeldingsfrist l4.9.2015.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626