• Birgit Hald

Salon: Billedtæpper med et spirituelt budskab


Udsolgt. Torsdag den 26. November 2015 kl 18 – 20.

Elisabeth Louise indleder foredraget med oplæg om Lys og guld i middelalderens kunst. Hvordan kan betragtningen af et kunstværk løfte sindet opad mod Gud (kunstens anagogiske virkning). Der er eksempler på billedtæpper samt billeder af fremstillingsprocessen.

Elisabeth Louise Brøker er en meget farverig person, der har så stor en viden inden for sit felt, at man bliver helt forpustet. Samtidig er hun meget produktiv inden for kunsten at fremstille billedtæpper, som ofte er udlånt til udstillinger.

Elisabeth Louise Brøker:

Foredragsholder, Lærer, Kunstner, Bachelor i religionsvidenskab med tilvalg i Kunst og Kristendom. Elisabeth Louise har i mere end 30 år arbejdet med billeder af religiøse emner, som er fremstillet af stof med applikationer af forskelliglige tekstiler. Flere af billederne illustrerer hendes digte, betragtninger og billedforedrag om f.eks ”Engle”, Stormen over søen” og meget, meget mere.

Benyt chancen til at se disse smukke kunstværker i Virum og samtidig høre Elisabeth Louise fortælle historien, der knytter sig til dem.

Der er kun 16 pladser, så det er først til mølle princippet.

Pris kr. 100,00 incl. Kaffe og brød

Tilmeldingsfrist 25.11.2015


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626