• Birgit Hald

Salon: At holde tråden i den tid vi lever i


Udsolgt. Afholdt. Tirsdag den 19. januar 2016 kl. 15.00 – 17.00.

Restaurant Shangri-La, Kongevejen 194, Virum

Søster Anna Mirijam Kaschner er 45 år og medlem af den katolske orden ”Søstre af det dyrebareste blod”. Hun er tysker og har boet i Danmark i 10 år, er uddannet religionspædagog og er generalsekretær for den Nordiske Bispekonference. Hun kommer og fortæller om emnet ”ordensliv” og om hendes egen historie som ordenssøster.

Vi kender Anna Mirijam fra TV, hvor hun fortalte om livet på klosteret Nordvanggaard i Birkerød, som desværre skulle lukkes, men hun havde også en anden spændende historie at fortælle, og det gjorde hun så interessant og levende, at man blev helt tryllebundet. Vi vil opleve en ”kysk og lydig – men ikke fattig” person, hvis oprindelige plan var at få mindst 10 børn som hun kunne spille fodbold med, men i stedet konverterede hun til den katolske kirke, kun 20 år gammel. Anna Miriam er sjov, spændende og lattermild, og så er hun stor Harry Potter fan.

Pris kr. 150,00 incl. kaffe og kage.

Tilmeldingsfrist 15.01.2016

Tilmeld her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626