• Birgit Hald

Salon: Kys, Krav og Kommunikation


Udsolgt. Mandag den 9. maj 2016 kl. 19.00 – 21.00.

Restaurant Shangri-La, Kongevejen 194, Virum

Lise Egholm, tidligere skoleleder på Rådmandsgades Skole, er månedens foredragsholder, - og det bliver ikke kedeligt.!!! Lise Egholm var frem til foråret 2013 skoleleder ved Rådmandsgades Skole på Nørrebro, og blev i 2011 kåret som Årets Leder.

Med humor og varme og masser af inspiration til både forældre, lærere og ledere, vil hun underholde om sine mange års erfaring med børn. Det handler om kærlighed, engagement, opdragelse og ledelse – af børn og voksne – og om, hvordan man trods modstand bevarer energien og viljen til at tage kampene op, når de skal tages.

Lise Egholms valgsprog er Kys, Krav og Kommunikation. Så enkelt er det faktisk. Hun elsker børn, men er ikke bange for at stille klare krav til dem – eller deres forældre og skolens lærere. Lærerne skal gøre deres arbejde, børnene skal lære noget – også dem, der ikke har det hele med hjemmefra – og mor og far skal være ordentlige forældre.

Lise Egholm siger tingene ligeud – nogen gange uden at være særlig politisk korrekt, for hun er ikke bange for at træde andre over tæerne, hvis det er nødvendigt. Kom og hør hendes provokerende, men også kærlige synspunkter om den måde, vi behandler vores børn og unge på i dag. Målet er altid det samme: At give børnene de allerbedste muligheder her i livet.

Lise Egholm’s seneste bog ”Fordi du skal” er både sjov, interessant og lærerig læsning, der giver dig indsigt i hvordan det er at være leder af en skole med elever fra 38 forskellige lande. Bogen kan købes ved foredraget.

Pris kr. 200,00 incl. kaffe og kage.

Tilmeldingsfrist 10.02.2016

Tilmeld her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626