• Birgit Hald

Salon: Olivenoliesmagning - OLIVIERS & CO, Frederiksberg


Torsdag den 26. januar 2017 kl. 18.30 – 20.30.

OLIVIERS & CO, Gl. Kongevej 85, 1850 Frederiksberg C

Hvad sker der?

Samling og snusning i butikken og der er lidt små lækkerier sat frem (O&CO tapenader, pestoer, små anretninger med olivenolier, etc.) til at byde velkommen på.

Derefter bliver vi underholdt af et foredrag understøttet af powerpoints og som regel nogle spørgeivrige tilhører. Vi kommer vidt omkring med lidt om historie, kultur, høstmetoder, olivenolieklassificering, og naturligvis forskellige typer af olivenolie...

Undervejs stopper vi op og får præsenteret og smager på forskellige olivenolier. I denne forbindelse serverer vi en lille anretning til hver enkelt olivenolie for at vise hvordan man kan bruge denne type i madlavning.

Vi kommer rundt til forskellige lande i Middelhavet og smager på karakteristiske olivenolier og diskuterer hvordan disse olivenolier egner sig til forskellige egnsretter fra deres oprindelsesnærhed.

Der er fokus på ved disse olivenoliesmagninger at alle får nogle ideer med hjem som man kan bruge i køkkenet uanset hvor erfaren man er bag gryderne og hvor erfaren man er i brugen af olivenolie.

Vi slutter altid olivenoliesmagningen af med et lille glas vin og der er så mulighed for at købe lidt forskelligt med hjem hvis man er blevet inspireret undervejs. Vi har altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer efter en olivenoliesmagning så man har mulighed for at få lidt ekstra gode sager med hjem.

Pris kr. 150,00.

Max antal er 18 personer, så det er efter først til mølle princippet.

Tilmelding er bindende og beløbet indbetales ved tilmelding senest den 28. november 2016 på MobilePay 51500782 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626