• Birgit Hald

Salon: SYDLANDSK VIN OG HYGGELIG FRANSK STEMNING - v/Exam. Sommelier Bjarne Hansen


Tirsdag den 17. april 2018 kl. 18.00 – 20.00.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

LBCVIN v/Vinimportør & Exam. Sommelier Bjarne Hansen vil fortælle om dejlige vine fra Frankrig, Italien, Spanien, og Tyskland mm. Han vil beskrive de forskellige druetyper, hvordan de dyrkes og forarbejdes og ikke mindst give os mulighed for at smage disse skønne dråber.

Vinene er blandt andet fra Rhone i Frankrig – hvidvin og rødvin fra Chateauneuf du Pape, rødvin fra Vacqueyras og Costieres de Nimes. Og vi kommer også til at smage rødvin fra Ribera del Duero i Spanien, samt Montepulciano fra Abruzzo i det sydlige Italien.

Vinlisten ser således ud:

Domaine Chante Cigale – Châteauneuf du Pape Blanc og Côtes du Rhone Vieilles Vignes Chateau L’Ermitage – Saint Cécile Blanc og Vin de Liqueur Le Grenache Domaine La Garrigue – Vacqueyras Cuvée Hostellerie Bodegas Vega de Yuso – Tres Matas Crianza Azienda Nicola Di Sipio – Montepulciano d’Abruzzo.

Vi skal hygge os et par timer i den spændende Salon og smage på 6 forskellige udsøgte vine samt pirre smagsløgene med dejlige franske specialiteter, alt imens vi lytter til rolig, stemningsfuld og afslappende musik.

Pris kr. 220,00.

Tilmelding er bindende og beløbet indbetales ved tilmelding senest den 10. april 2018 på MobilePay 78975 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626