• Birgit Hald

Salon: RET RYGGEN MED KAPTAJN JESPERSEN - v/Margrethe Neergaard, kaptajnens barnebarn


Tirsdag den 6. februar 2018 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

”Den der ranker sig – slanker sig” og ”Ret ryggen og se, hvor humøret stiger til vejrs” var 2 af Kaptajnens mange slogans, og med grundprincipperne flid og selvdisciplin lykkedes det ham i en årrække at få danskerne ud af dynerne præcis kl. 7 til hans æterbårne morgengymnastik. Hvem husker ikke afsnittet fra Matador, hvor Mads Andersen Skjærn, Doktor Hansen og Bankdirektør Varnæs også startede dagen med ordrer fra den strenge Kaptajn.

Kaptajn Jespersen var en af gymnastikkens pionerer, og hans barnebarn Margrethe Neergaard voksede op med stav i hænderne og har hele sit liv levet efter de livsprincipper der grundlagdes i barndommen, nemlig at krop og ånd er uadskillelige. Hun er udlært af Kaptajn Jespersen og har demonstreret stav-gymnastikken i det ganske land.

Margrethe Nedergaard fortæller om sin berømte morfar i flettet en række anekdoter, og hun har stavene med.

HVORFOR STAVEN?

Der er korrigerende, idet den tvinger musklerne til at modtage netop, hvad de trænger til af træk og stræk. Den forlænger den vægtstangsarm hvorpå musklerne virker og fordeler kræfterne fra de stærkere til de svagere led og muskler.

HUSK! Det er den sidste centimeter, der er gymnastik i.

Margrethe Neergaard, der også er uddannet sygeplejerske, er indehaver af Kaptajn Jespersen Instituttet, og hun har netop skrevet bogen ”Gør det nu”, der fortæller on den legendariske Kaptajn og hans principper.

Pris kr. 150,00 incl. et lille traktement passende til årstiden.

Tilmeldingsfrist senest den 29. januar 2018.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig via hjemmesiden www.birgithald.com/kontakt eller online.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626