• Birgit Hald

Salon: NORDISK FJER SKANDALEN II – DET RETSLIGE EFTERSPIL v/tidligere adm. direktør i Nordisk Fjer


Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 – 21.00.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

Hvis du hørte Anders Weirups første nervepirrende foredrag om Nordisk Fjer skandalen, må du ikke gå glip at dette opfølgende foredrag ”Det retslige efterspil”. Gik du glip det første foredrag, så kom alligevel og hør et medrivende, fængslende og yderst relevant foredrag om slutningen på og det retslige efterspil efter Bestyrelsesformanden Johannes Petersens fantasiverden og endeligt.

I Del II fokuserer Anders Wejrup på "Det retslige efterspil - Når livet tager en uventet drejning". Et hårrejsende, nervepirrende og følelsesmæssigt hårdt foredrag om tiden efter Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud i 1990.

Der sættes fokus på det meget langvarige og særdeles opslidende 12-årige retslige efterspil og konsekvenser efter Nordisk Fjer Sagen, herunder en ufrivillig tur i Horserød Statsfængsel. Vi kigger indenfor i et ellers meget lukket system og ser hvordan livet former sig i et fængsel på godt og på ondt. Vi skal bl.a. høre om Sheriffen, Visi-Kaj, Guld Gunnar, Narkobaronen, Kommafejlen, Råhypnolmanden, Elvis Veet og mange, mange flere, lige som vi ganske kort, indledningsvist, hilser på Solkongen, Pied the Piper, Fjerkongen og Fjerdronningen, Efterretningschefen, Rigsforstanderen, Mørkets Fyrste, Tryllekunstneren, Stråmanden, Panamachefen, Cowboy John m.fl.

Bogen ”Bedraget”, skrevet af Charlotte Langkilde, er dokumentationen af de dramatiske begivenheder, der førte til koncernens sammenbrud. Den bygger bl.a. på interviews af henved 100 centrale kilder, der igennem årene og frem til sammenbruddet i 1990 og det efterfølgende retslige efterspil, har været tæt på begivenhedernes centrum, herunder den tidligere direktør Anders Wejrup.

Pris kr. 150,00 incl. et lille traktement passende til årstiden.

Tilmeldingsfrist senest den 15. marts 2018

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig via hjemmesiden www.birgithald.com/kontakt eller online.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller kontant ved fremmøde

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626