• Birgit Hald

Salon: VEJEN TIL ASSISI … - v/Mai-Britt Larsson, Arrangør af specialrejser til Assisi


Torsdag den 14. juni 2018 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

På opfordring har Mai-Britt sagt ja tak til at komme som foredragsholder i HALDs SALONER. Efter Broder Theodors foredrag sidste år, efterlyste flere deltagere et foredrag med Mai-Britt, som efter at have rejst til fjerne egne af verden, på finurligste vis fandt sin vej i livet og vejen til Assisi.

Mai-Britt fortæller om sin vej til Assisi, og om et usædvanligt venskabsbånd med en munk, danske broder Theodor fra Assisi. Vi får historien om tiggermunken Frans og nonnen Clara af Assisi, som begge fravalgte et liv i rigdom for at følge deres kald, og vie deres liv til Gud.

Under foredraget vil der være mange smukke billeder, en visuel guidet tur igennem Assisi by, som vil være velkrydret med Mai-Britts egne oplevelser fra sine mange private besøg i byen og fra sine retræterejser. Det bliver et interessant foredrag om Assisi leveret med humor og glimt i øjet.

Mai-Britt Larsson er erhvervsuddannet inden for offentlig administration, har en NLP-master med speciale i Stress samt en uddannelse i billedkunst, og hun udtaler:

”Assisi er fantastisk og har en næsten magisk tiltrækningskraft, og jeg hører ofte mange går med et ønske om at besøge byen, og andre som har været i byen, har et stort ønske om at vende tilbage til Assisi. Sådan er det bare med Assisi”.

Der vil efter Mai-Britt Larssons indlæg, være mulighed for spørgsmål og debat, og ikke mindst at få stillet nysgærrigheden om de 2 forestående rejser: ”I Frans af Assisi’ fodspor & La Verna” i september og ”Mini Jule Retræte” i december.

Pris kr. 150,00 kr. incl. et lille traktement passende til årstiden.

Tilmelding senest den 7. juni 2018.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626