• Birgit Hald

Salon: ET WIENERBARN KRYDSER SINE SPOR - v/Inge Storm


Tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

Inge Storm overlevede årene efter 2. Verdenskrig, fordi en dansk plejefamilie tog sig af hende. Hun var et af de 14.000 såkaldte wienerbørn, der blev sendt fra Østrig til Danmark for at blive plejet af danske familier i årene efter 2. Verdenskrig, hvor Østrig var plaget af sult og fattigdom.

Inge fortæller om sin barndom og ungdom i Wien lige under og efter 2. Verdenskrig. Hendes helt specielle fortælleform, er noget af det mest gribende og indlevende og ikke mindst autentiske man kan høre, minderne og hendes egne oplevelser går ind under huden og giver stof til eftertanke i en verden, hvor vi til stadighed søger efter lykken.

Inge Storm har skrevet bogen BOMBEREGN I WIEN som er en øjenvidneberetning om krigens rædsler, om talrige overgreb på civile og om grusomheder, som overgår al forstand. Efter krigen kom Inge til Danmark som Wienerbarn og skabte sig en tilværelse her i landet.

Citat fra bogen: ”Der er en bestemt grund til, at jeg skriver mine erindringer ned. Jeg ønsker at specielt min søn Carsten skulle kende min fortid og måske en dag fortælle den videre til sine børn – mine børnebørn. Denne bog er en speciel gave til Carsten fra hans mor”.

Pris kr. 180,00 incl. kaffe, let anretning, øl-vand-vin, lotteri.

Tilmeldingsfrist senest den 26. oktober 2018.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig via hjemmesiden www.birgithald.com/kontakt eller online.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626