• Birgit Hald

Salon: LIVET INDENFOR KLOSTERMURENE - v/Broder Theodor fra Assisi


Torsdag den 15. november 2018 kl. 19.00 – 21.00.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

Det er en glæde igen i år, at kunne præsentere den efterspurgte foredragsholder broder Theodor i HALDs SALONER. Broder Theodor er efterhånden blevet et kendt ansigt for de mange danskere som hvert år besøger Assisi, og som har mødt broder Theodor i den store San Francesco Basilika. Broder Theodor vil fortælle lidt om livet som franciskaner munk i Assisi, og om livet inden for klostermurerne.

Broder Theodor har helt nyt foredragskoncept med, som denne gang berører flere emner hvor tanken er, et oplæg til dialog og meningsudvekslinger. Foredraget vil være om livets store spørgsmål, strøtanker, tanker om livet og døden, og om hvad som rører sig lige her og nu ude i verden. Under foredraget lader vi 'hatten gå rundt', hvor i du kan lægge spørgsmål til broder Theodor, så vil du få et svar som om muligt giver anledning til refleksion og eftertanke.

GÅ IKKE GLIP af denne interessante aften i selskab med broder Theodor.

Pris kr. 180,00 incl. kaffe, let anretning, øl-vand-vin, lotteri..

Tilmeldingsfrist senest den 11. november 2018

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig via hjemmesiden www.birgithald.com/kontakt eller online.Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626