• Birgit Hald

EKSTRA Salon: FRA NØRREBRODRENG TIL KONGELIG HOFLEVERANDØR - v/ Erik Bering, blomsterdekoratør


Tirsdag den 9. april 2019 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

At være en højtestimeret blomsterdekoratør og samtidig elske ukrudt, er en sjælden kombination.

Døvnælde, kløver, skovjordbær, skvalderkål m.m. kalder man ukrudt, blot fordi det gror, hvor det ikke skal, men ingen blomster er finere end andre, fastslår blomsterkunstner og kongelig hofleverandør Erik Bering, der har en svaghed for alle blomster, der vokser i naturen. Han har gennem årtier forvandlet stort set alle slags blomster til de smukkeste opsatser, buketter og kunstværker både i indland og udland.

Det var hans højt elskede bedstemor, der såede det første lille blomsterfrø i Eriks hjerte, og hjemme på Nørrebro fik han som 8-årig også mulighed for at dyrke glæden ved blomster. Han blev bud i en blomsterbutik og bragte buketter ud til kunderne. Han elskede at se på alle de smukke arrangementer og nød duftene i butikken.

ERIK BERING blev udlært som blomsterdekoratør i 1965, og de efterfølgende år var han ansat først hos kongelig og kejserlig hofleverandør Dina Schuldt i København og senere som kreativ leder af blomsterbutikken Viola i Hellerup. Dog følte Erik trang til yderligere uddannelse og viden, og han rejste derfor på studieophold til både London og Paris. I 1972 åbnede han sin egen forretning ”Bering House of Flowers” i Købmagergade.

Erik Bering vil fortælle om et spændende liv med blomsterkunst, om mødet med kongehuset samt de store udstillinger han har haft i ind- og udland. Han vil berige foredraget med sjove anekdoter om mennesker og situationer, han har mødt på sin vej, og endelig vil han give gode råd til blomster- og haveelskere.

EN FRANSK SALON MED ET FOREDRAG AF EN INTERNATIONAL BLOMSTERDEKORATØR, - DET BLIVER IKKE BEDRE.

Pris kr. 180,00 incl. kaffe, let anretning, øl-vand-vin, lotteri.

Tilmeldingsfrist senest den 7. april 2019.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig via hjemmesiden www.birgithald.com/kontakt eller online.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626