• Birgit Hald

Salon: HOLD HJERNEN FRISK - v/dir. for Hjernesagen Birgitte Hysse Forchhammer


Tirsdag den 5. november 2019 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

En af Danmarks mest innovative neuropsykologer med speciale i hjernen vil på forståelig vis øse ud af sin mangeårige erfaring og viden om vores fantastiske hjerne.

Birgitte Hysse Forchhammer er uddannet neuropsykolog og har arbejdet som ledende neuropsykolog på Rigshospitalet indtil hun i januar 2019 blev direktør for patientforeningen Hjernesagen.

I aftenens oplæg vil Birgitte Hysse Forchhammer tage os med på en spændende rejse gennem den nyere hjerneforskning og give eksempler på, hvordan vores fantastiske hjerne fungerer. Hun giver gode råd til, hvordan vi træner og udvikler vores hjerne og fortæller om, hvordan vi forebygger hjernesygdomme.

Med udgangspunkt i én af de mest almindelige hjernesygdomme, apopleksi (blodprop eller blødning i hjernen), fortæller Birgitte Hysse Forchhammer om, hvordan ny viden om hjernens funktion anvendes til at udvikle genoptræning af patienter, der lever med følger efter blødning eller blodprop i hjernen.

Birgitte Hysse Forchhammer har over 30 års erfaring fra klinik, hjerneforskning og formidling, og hun har udgivet en lang række bøger og artikler. Hun er særligt optaget af, hvordan hjernen fungerer og ikke mindst, hvordan hjernefunktion genoprettes når mennesker rammes af f.eks blodprop eller hjerneblødning.

Pris kr. 220,00 incl. kaffe, let anretning med lækre Franske specialiteter, øl-vand-vin, samt lotteri med attraktive præmier.

Tilmeldingsfrist senest den 2. november 2019.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig her online via hjemmesiden.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626