• Birgit Hald

Salon: MENNESKER JEG HAR MØDT - MIN KARRIERE I SHOWBIZZ - v/Ernst Trillingsgaard, tidl. direktør for


Torsdag den 6. maj 2021 kl. 17.30 - 19.30 ( Ny dato p.g.a. Corona )

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

Kulturkøbmanden Ernst Trillingsgaard fortæller om sit liv fra barndommen på Jegindø, over uddannelsen til herreekviperingshandler og til en karriere i showbizz, der strækker sig over mere end 5 årtier som arrangør af næsten 4000 teater- og musikforestillinger.

Ernst er kendt som en sympatisk og vellidt leder, og foredraget sætter fokus på de små og store oplevelser og de spændende mennesker, han har mødt på sin vej – lige fra medlemmer af Kongehuset over internationale rockstjerner til Danmarks folkekære revyskuespillere.

Fotos og sjove anekdoter vil være med til at krydre foredraget, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål. Ernst Trillingsgaard er tidl. direktør for Aalborg Kongres- og Kulturcenter, og han har spillet en rolle i stort set alt inden for kulturen i Jylland – og har gjort det så godt, at han også blev Danmarks kulturlandskab med ridderkors og udmærkelse. Han er også revyens mand med egen vinterrevy i Aalborg og fast konsulent på Cirkusrevyen og Lisbet Dahls højre hånd.

OPLEV ET FANTASTISK MENNESKE – INTET MINDRE.

Pris kr. 220,00 incl. kaffe, let anretning med lækre Franske specialiteter, øl-vand-vin, samt lotteri med attraktive præmier.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig her online via hjemmesiden.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626