• Birgit Hald

Salon: EN VANDRING PÅ CAMINOEN - v/Ib Larsen og Eli Lykke

Updated: Jul 26


Tirsdag den 19. januar 2021 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

To modne pilgrimme

Vi er to 70++ ere som mødtes for 10 år siden på en vandretur, og - vi har stadig vandrestøvlerne på. Vi har vandret 2.200 km på de europæiske Caminoer, vi har sovet i 294 forskellige senge på herberger, klostre, en kirke og mange gange hos private. Vi har mødt mennesker fra det meste af verden. At vandre på Caminoerne giver ro i sindet, vi går ikke for at sætte rekorder, vi skal ikke nå noget.

Sådan gør vi

Vi køber en flybillet, og lander på det sted vi har besluttet at starte vores pilgrimsvandring. Når vi har brugt 3 uger, så tager vi tog eller bus tilbage til lufthavnen som det nu passer med sted og tid,og rejser hjem. Det er alt hvad vi planlægger, resten kommer som det kommer.

Den 19. januar

Kommer vi gående til salonen, også selv om det regner, vi har stadig vores vandrestøvler på samt vores pakkede rygsække. Som aftenen skrider frem bliver den ene rygsæk pakket ud og den anden kan I få lov at prøve på jeres egen ryg. Vi vil vise billeder fra vores ture, fortælle historier om steder og mennesker vi har mødt på vores vej. Vi fortæller også hvad vi ved om den danske,nordiske pilgrimshistorie og deres pilgrimsruter.

Den 23. januar

Lørdagen efter foredraget inviteres I med på en vandretur fra Værløse til Ballerup ad den danskepilgrimsrute, vi holder et roligt tempo og masser af pauser, vi slutter med kaffe i Pilgrimshuset.

EN SPRUDLENDE FESTLIG FORTÆLLING, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF.

Pris kr. 220,00 incl. kaffe, let anretning med lækre Franske specialiteter, øl-vand-vin, samt lotteri med attraktive præmier.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig her online via hjemmesiden.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626