• Birgit Hald

Salon: GIDSELFORHANDLING – BAG LINJERNE - v/gidselforhandler Jack Bohr-Christensen

Updated: Jul 26


Tirsdag den 29. september 2020 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

Med mere end 15 afsluttede gidselsager, og med erfaringer fra håndtering af mangeorganisationer og familier i dyb krise, giver gidselforhandler og kriserådgiver Jack Bohr-Christensen os indsigt i en helt ukendt verden. Jack har arbejdet med gidseloverlevelse og forhandling i mere end 10 år. I dag hjælper han bl.a. stressramte danskere med at komme på fode igen, og ved siden af gidselforhandlingen, uddanner han danske soldater i overlevelse i forbindelse med tilfangetagelse.

Se frem til 2 timers intens fortælling, og få indblik i, hvad der foregår bag linjerne i en gidsel sag. Du får lejlighed til at afprøve nogen af de teknikker, der anvendes til at håndtere et massivt pres under en forhandling.

Jack inddrager sit publikum aktivt og opstiller dilemmaer, som publikum inviteres til at tage stilling til. Han går tæt på de afsluttede sager uden at bryde det etiske kodeks, der er i den verden.

Der er tale om et i høj grad inddragende foredrag, som aktiverer deltagerne og giver enmasse stof til eftertanke.Der vil efterfølgende også være mulighed for at stille spørgsmål. Der er begrænsede pladser, så det er først til mølle.

Jack Bohr-Christensen er Cand.jur., Sprogofficer I Russisk, Kaptajn i Flyvevåbenet, gidselforhandler og kriserådgiver. Han har udviklet ”Life-Purpose” Stress handling & amp; LifeControl, hvor han hjælper mennesker med at kunne håndtere deres liv.

EN MEGET SPÆNDENDE AFTEN.

Pris kr. 220,00 incl. kaffe, let anretning med lækre Franske specialiteter, øl-vand-vin, samt lotteri med attraktive præmier.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig her online via hjemmesiden.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.


© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626