SALONER

HALDs SALONER blev etableret i 2015 i et lille butikslokale i Virum. Jeg var stoppet på arbejdsmarkedet og havde nu mere tid til at gøre det, jeg virkelig brændte for: "At give folk en oplevelse af noget særligt”. Det skulle være spændende, man skulle have lidt godt at spise og drikke, det skulle være hyggeligt og pænt, - og så skulle det være til at betale. Sådan så jeg for mig de franske Saloner hvor man mødtes og samtalede. 

 

Da jeg syntes, vi manglede sådanne kulturelle tilbud i mit lokalområde, og ingen til dato kunne tilbyde et lignende koncept, begyndte jeg at undersøge markedet for muligheder med hensyn til foredragsholdere, økonomi og markedsføring. Det var ikke nemt, for ting koster jo penge, og dem var det ikke mange af, og tilskud var helt udelukket, fordi det var et privat initiativ, men da jeg arbejder "non profit”, og foredragsholderne var rimelige med deres honorarer, så lykkedes det at tilbyde den første Salon i den lille butik den 17. september 2015. Der kom 8 personer, og vi havde en hyggelig aften, mens vi lyttede til et interessant foredrag om “Livet i og omkring Mariakirken på Vesterbro”.

 

Hurtigt blev butikken, der kun havde 20 pladser, for lille, og efter 6 Saloner flyttede jeg arrangementerne til større lokaliteter. 

Ved udgangen af 2018 har jeg på 3 år afholdt 26 meget forskelligartede Saloner med et besøgstal på mellem 50 og 100 personer pr Salon. Alene de første 12 saloner på Frilandsmuseets Restaurant blev gæstet af 800 personer.

 

HALDs SALONER er nu blevet et kendt navn, og jeg kan glæde mig over at være den første, der skabte dette unikke koncept, og derfor også den førende udbyder af spændende Salon-arrangementer og events. Således byder sæsonen 2018 / 19 på ikke mindre end 20 meget forskellige tilbud inden for kultur, musik og workshops.

 

Ved alle Saloner serveres kaffe, et let traktement, et glas øl-vand-vin og lotteri med fine præmier. Siden august 2017 afholdes HALDs SALONER på Frilandsmuseets Restaurant. 

 

 Ring og hør nærmere om næste arrangement eller følg med her på denne side.

SALONER 2018 - 2019:

 

Den kommende sæson vil byde på nye og spændende tilbud, der både vil omfatte foredrag, musik og aktiviteter.

Salonerne afholdes på Frilandsmuseets Restaurant, og den franske kok vil byde på et lile traktement, passende til lejligheden.

 

Hold øje med hjemmesiden, tal med din bekendtskabskreds og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg glæder mig til at hilse på dig og dine venner til salon-aftener i den nye sæson. 

På gensyn

BIRGIT HALD

© 2019 Birgit Hald. All Rights Reserved. CVR nr. 36611626